< back to all services

Visie

Het geheim achter onze succesformule is dat we van iedere klant een fan proberen te maken. Dat willen we bewerkstelligen door:

Tijd

Voor ieder gesprek plannen we voldoende tijd, zodat u altijd het gevoel krijgt dat er geluisterd wordt en uw vragen serieus worden genomen.

Prijs

Alle gesprekken zijn gratis totdat we de hypotheek gaan aanvragen. Zo is er nooit een drempel om (weer) een vraag te stellen. Daarnaast bieden we ook nog eens het scherpste tarief in de regio vergelijk hier.

Kwaliteit

Ieder gegeven advies ondergaat een 4 ogen controle door een gediplomeerd hypotheekadviseur en onze adviezen worden ook door een extern bureau gecontroleerd om kwalitatief advies te borgen.

Plezier

Bij Ingenius Hypotheekadvies wordt er gelachen en gewerkt. Regelmatig geven klanten aan dat ze de sfeer op kantoor zo prettig vinden. Daar zijn we trots op een nieuwe hypotheek is immers reden voor een feeststemming.

Klantgericht

Hoe heeft u het ervaren? Die vraag mag u van ons verwachten. We zijn benieuwd naar uw ervaring en verzoeken u dit te delen. Daarom staan er al bijna 1000 klantervaring online van klanten die u zijn voorgegaan.